Zeilcharter Boreas

Zeilen met
de Boreas

Neem contact op

Wedstrijdzeilen

In November 2022 hebben we voor de vijfde keer op rij de eerste prijs gewonnen met de "Slag in de Rondte"! Een zeilmarathon over het Wad!

En al weer waren we de winnaar van de zeil wedstijd "De slag in de Rondte"! Wat een race en wat een goede bemanning weer aan boord.

De eerst dag gingen we naar De Cocksdorp, daar moesten we een boei aanraken en foto maken. Toen op naar Vlieland en Terschelling. We kwamen niet verder omdat het laag water werd. Wachten dan maar tot we verder konden. Hier gingen we eten, wat Grietje had bereid. En een kort slaapje. Er werd veel wind voorspeld de volgende dag. We besloten naar Vlieland en toen Terschelling te gaan en hier de storm af te wachten. Het leek erop dat het niet snel voorbij zou gaan deze storm. Toch op woensdag ochtend zagen we de mogelijkheid om verder te gaan naar de Oost. We zouden eerst naar Ameland. Het waaide echt nog wel heel hard. Maar wind in de rug en gaan! Het ging zo goed dat we besloten om Ameland te laten liggen eerst en op naar Schiermonnikoog. Dit ook vanwege het gunstige tij daar. Hier een haven manoeuvre gedaan en op naar Noorpolderzeil. En terug naar Ameland, hier ook een haven manoeuvre gedaan. En toen op naar huis. Hier bleek tot onze verassing dat we weer eerste waren geworden. Joehoe!!!!!

Wikipedia: Slag in de Rondte

Terug naar het overzicht

Specialiteiten

Met de familie op pad

Met de familie op pad

Organiseer jij binnenkort een familie bijeenkomst? Niets is zo leuk om...
Boek je hut en ga zeilen!

Boek je hut en ga zeilen!

Alleen of samen een hut boeken en we zeilen je naar de mooiste plekjes...
Families met kinderen

Families met kinderen

Als de kinderen het naar hun zin hebben kunnen de ouders ook helemaal...
Mensen met speciale interesse in zeilen, beleef het avontuur met ons!

Mensen met speciale interesse in zeilen, beleef het avontuur met ons!

Wil je leren zeilen, dan zit je goed bij Henk en Grietje!
U bent hier: